Webinar: Widespread Rollout of B2G e-Invoicing in Europe

Get ready for B2G e-invoicing in Europe

Starting on April 18th, all public administrations in the European Union must be able to receive and process electronic invoices in accordance with the e-invoicing Directive 2014/55/EU

Discover how to prepare your company for the mandatory use of e-invoicing with public administrations in the European Unión

• 16.07.2020 12:00 - 16.07.2020 13:00

Der Gründer und CEO von crossinx  Marcus Laube und deren Online-Trainerin Sylvia Mohrhardt geben einen präzisen Überblick über die aktuelle Situation zum digitalen Rechnungsversand an die öffentliche Verwaltung und Unternehmen.

Technische Voraussetzungen
    Nutzung von technischen Lösungen zum Rechnungsversand an öffentliche Verwaltung und anderer Kunden

• 16.07.2020 15:00 - 16.07.2020 16:00

• 17.07.2020 10:00 - 17.07.2020 11:00